Сайт знаходиться на стадії активного заповнення контентом

Відеосистема ELUXEO 7000

Виробник: Fujifilm
Артикул: ELUXEO 7000
Наявність: В наявності

Виробництво Fujifilm, Японія

   Флагман ендоскопічних систем візуалізації експертного класу. Включає в себе все необхідне для здійснення різних за складністю ендоскопічних завдань в сучасній медицині.

 

      Опис:

   Система являє собою поєднання двох блоків:
   Відеопроцесор ELUXEO ™ VP-7000. Поряд з інноваційними режимами візуалізації BLI і LCI, дозволяє використовувати багато можливостей, що надаються широким асортиментом ендоскопів. Процесор сумісний також з ендоскопами 600 і 500 серій. Відеопроцесор створює високоякісні зображення та відео, які відображаються на моніторі в режимі Full HD. Режим автоматичного резервного копіювання для зберігання даних є вбудованою функцією видеопроцессора; крім того, процесор сумісний зі стандартом DICOM.
   Світлодіодне джерело світла Multi Light ™ BL-7000. Система ELUXEO ™ 7000 оснащена інноваційним джерелом світла Multi Light ™ з 4-ма світлодіодами, який відрізняється довговічністю та низьким енергоспоживанням. Світлодіодне джерело світла істотно зменшує частоту заміни ламп. Середній термін служби світлодіодних ламп становить 10000 годин.


      Технологія MULTI LIGHT

   Fujifilm накопичила багаторічний досвід в області медичної візуалізації, який дозволив інженерам розробити технологію Multi Light з 4 світлодіодами для поліпшення ендоскопічної візуалізації.

   Інтенсивне освітлення, засноване на технології Multi Light з 4 світлодіодами, дозволяє отримувати зображення високої якості в білому світлі і в нових режимах огляду BLI (візуалізація в синьому світлі) і LCI (візуалізація з посиленням пов'язаних кольорів). Разом з клінічними фахівцями була розроблена ідеальна композиція з чотирьох світлодіодів для кожного режиму огляду, що дозволяє досягти оптимального освітлення. Простим натисненням кнопки можна легко переключатися між такими режимами:
Оптимальна конфігурація світла чотирьох світлодіодів

 

Режим білого світла

Режим BLI

Режим LCI

 

Режим BLI (візуалізація в синьому світлі)

 

   Зображення з високою інтенсивністю та контрастністю в режимі BLI забезпечують чудову візуалізацію поверхневих судин і слизової оболонки. Завдяки характеристикам поглинання коротких хвиль гемоглобіном (в області 410 нм) і колірним особливостям спектру білого світла вдається отримувати більш точні контрастні зображення.


Режим LCI (візуалізація з посиленням пов'язаних кольорів)

 

   У режимі LCI червоні відтінки кольору відрізняються більш ефективно, ніж в режимі білого світла, завдяки оптимальній попередній обробці спектра і спеціальній обробці сигналу. Підвищена контрастність кольорів полегшує виявлення запалення і призводить до більш точного відображення контурів.


Лазерний роз'єм - включи і працюй!

 

      Підключення в один крок (One-step Connector)
   Новий високотехнологічний зручний роз'єм для підключення відеоендоскопів 700-ї серії дозволяє моментально ( "в один крок") підключити будь-який ендоскоп 700-ї серії одним рухом, а також спростити процес чищення і зменшити ймовірність випадкового пошкодження коннектора. Також даний роз'єм використовується для підключення конекторів світловода відеоендоскопів 600-ї і 500-ї серій.

      Безконтактна технологія передачі даних (Contact-free Technology)
   Інноваційна безконтактна технологія передачі даних між відеоендоскопом 700-ї серії та відеосистемою ELUXEO підвищує надійність з'єднання і довговічність обладнання, а також виключає різні експлуатаційні незручності та пошкодження, які проявляються при використанні традиційних металевих контактів, такі як використання захисної кришки для обробки, окислення, заломи та інші ушкодження конекторів.
   Інноваційний безконтактний роз'єм складається з трьох основних рішень:
      - котушка для бездротової передачі електроживлення;
      - оптичний лазер для передачі зображень;
      - пристрій інтерактивного зв'язку та управління.


      Технічні характеристики відеопроцесора VP-7000:

   Відеостандарт: NTSC / PAL
   Цифрові HDTV-відеовиходи: HD-SDI - 2 виходи, DVI-D - 2 виходи
   Аналого-цифрові HDTV-відеовиходи: DVI-I - 1 вихід
   Аналогові SDTV-відеовиходи: RGB TV - 1 вихід, S-VIDEO - 1 вихід, VIDEO - 1 вихід
   Роздільна здатність екрану: SXGA (за замовчуванням), Full HD
   Регулювання кольору: Яскравість, червоний, зелений, синій, червоний тон, насиченість кольору на 9 рівнях (від -4 до +4), контраст на 5 рівнях (від -1 до +4)
   Контрастність: 3 рівня (від -1 до +1)
   Функції управління яскравістю екрану: AVE (регулює яскравість в цілому), PEAK (контролює яскравість у виділених областях), AUTO (автоматично встановлює середнє або пікове значення діафрагми)
   Функція підкреслення невеликих відмінностей між кольорами за ступенем яскравості кольору: вкл, викл.
   Функції регулювання різкості структури досліджуваного об'єкта: SE (виділення структури) - 4 рівня, DH (тонкий зріз) - від -4 до + 9, DL (структурний зріз) - від -4 до + 9
   Збільшення зображення: Електронне (E-Zoom), оптичне від 1х до 135х в поєднанні з ендоскопами, оснащеними функцією оптичного збільшення (Multi-Zoom)
   Технологія Multi Light ™: BLI, BLI з підвищеною яскравістю, LCI
   Технологія спектрального колірного виділення FICE: 10 попередньо встановлених режимів (від FICE0 до FICE9)
   Режим стоп-кадру: з функцією регулювання часу стоп-кадру (заморозки) зображення
   Виявлення пікових значень контрастності: Функція для отримання максимально контрастного ендоскопічного зображення
   Швидкість спрацьовування затвора камери: Normal 1/60 - 1/200, High 1/100 - 1/400 і High 1/100 - 1/800 (в поєднанні з ендоскопами, оснащеними функцією оптичного збільшення)
   Кнопки управління функціями: Безпосередньо на ендоскопі (до 5 кнопок), передня панель відеопроцесора, клавіатура, педаль для ножного управління
   Інші зручні функції: Режим "картинка в картинці", режим подвійного перегляду, інтерфейс DICOM та ін.

   Сумісність з ендоскопами FUJIFILM: 700, 600 і 500 серій

   Відображення даних: Відображення стану і контролю периферійних пристроїв; ідентифікація пацієнтів, лікарів, установи, коментарів; таймер; стан цифрового принтера, лічильник зйомки, кількість збережених фотознімків у внутрішньому пристрої зберігання даних; статуси налаштування якості зображення
   Запис зображення: Формати запису зображень: TIFF (без стиснення), JPEG (стиснення 1/5, 1/10, 1/20); кількість збережених зображень для вбудованої пам'яті: TIFF - 840, JPEG 1/5 - 5 910, JPEG 1/10 - 16 270, JPEG 1/20 - 21 690 зображень
   Режим попередніх налаштувань: До 20 користувачів, до 20 типів процедур
   Резервне копіювання даних: Резервні дані зберігаються 6 років
   Роз'єми управління і живлення: Роз'єм для підключення ендоскопів - 1, роз'єм джерела світла - 1, віддалене управління - 2, периферійні пристрої - 2, клавіатура - 1, картрідер - 1, цифровий принтер - 1, педаль для ножного управління - 1, роз'єм електроживлення - 1
   Параметри електроживлення: Напруга мережі - 110/230 В, частота - 50/60 Гц
   Споживана потужність: 0,8 - 0,5 А
   Габаритні розміри (ШхВхГ): 390 × 110 × 485 мм
   Маса: 9 кг

      Технічні характеристики джерела світла BL-7000   Джерело освітлення: Унікальна конструкція Multi Light ™ на основі 4-х світлодіодних ламп (червоного, зеленого, синього і фіолетового світла)
   Довговічність джерела: 6 років
   Регулювання потужності світла: Автоматичне
   Індикація режиму освітлення: Off, 1, 2, 3
   Технологія Multi Light ™: Режим білого світла, BLI, BLI з підвищеною яскравістю, LCI
   Режим максимальної передачі світла: Автоматичне миготіння світла з максимальною інтенсивністю (використовується для видимості положення дистального кінця ендоскопа зовні тіла пацієнта)
   Режим обмеження передачі світла: Використовується для обмеження максимальної інтенсивності світла (наприклад, для запобігання згортання крові під впливом світла при кровотечах)
   Максимальна світловіддача: 1400 Лм
   Тип охолодження: Примусова вентиляція
   Подача повітря: Мембранний насос
   Регулювання подачі повітря: Високе, середнє, низьке, викл.
   Максимальний тиск подачі повітря: 65 кПа
   Метод подачі води: Подача води зі знімного контейнера під тиском
   Параметри електроживлення: 110/230 В, 50/60 Гц
   Споживана потужність: 1,2 - 0,7 А
   Габаритні розміри (ШхВхГ): 390 × 155 × 485 мм
   Маса: 12 кг

 

Купити відеосистему ELUXEO 7000 в Україні - компанія Форамед

Відеосистема ELUXEO 7000 - відмінний вибір медичного обладнання

Форамед - інтернет-магазин медичного обладнання із широким асортиментом. Немає значення, вам необхідно купити відеосистема eluxeo 7000 або ж кушетки медичні - все це ви побачите в онлайн-магазині медтехніки Форамед. У нас на сайті можна придбати медичне обладнання або купити медичні штативи для вливання для медичних установ, а також для домашнього вжитку.

Відеосистема ELUXEO 7000 - доступні умови покупки

Ціна на медичне обладнання та інших товарів відповідає якості. У зв'язку з цим радимо вибрати лампи бактерицидні - купити та замовити доставку в Хмельницький, Бориспіль та в інших регіонах України. Поспішайте придбати електрокардіограф, ціна тепер найкраща.
Написати огляд
Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
    ТОП категорииТОП менюТОП карточки
Фізіотерапія
Функціональна діагностика
Хірургія
Лабораторна діагностика
Медичні меблі
Неонатологія
Офтальмологія
Оториноларингологія
Реанімація | Інтенсивна терапія
Рентгенологія | Томографія
Стерилізація | Дезінфекція
Реабілітаційне обладнання